Skoči na vsebino
Gumb išči
Zapri iskalnik

Predstavitev

Poslanstvo RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica je ustvarjati trajnostni razvoj v naši regiji, ki odseva potrebe naših ljudi in okolja.  

Kaj delamo

  • Spodbujamo celovit razvoj: Verjamemo v razvoj, ki zajema gospodarstvo, družbo, okolje in prostor, ter si prizadevamo za ravnovesje na vseh področjih v Goriški regiji.
  • Gradimo partnerstva in izvajamo programe: S skupnimi močmi pripravljamo in izvajamo programe, ki pripomorejo k dvigu kakovosti življenja v naši regiji.
  • Podpiramo inovacije in podjetništvo: Svetujemo ter spodbujamo inovacije in tehnološki razvoj, da ustvarjamo boljše priložnosti za lokalna podjetja in investitorje.
  • Povezujemo lokalno skupnost: Gradimo mostove med lokalnimi deležniki, da lahko skupaj razvijamo nove priložnosti in projekte.
  • Ustvarjamo trajnostne rešitve: V našem delovanju se osredotočamo na trajnostni razvoj, ki bo izboljšal kakovost življenja vseh prebivalcev Severnega Primorskega.

Naša glavna naloga je usklajevanje in izvajanje regionalnega razvojnega programa, spremljanje napredka ter svetovanje pri razvojnih priložnostih. Skupaj z lokalnimi institucijami gradimo trajnostno prihodnost naše regije.

Zavezani smo k skupnemu cilju: ustvariti okolje, ki spodbuja rast, inovacije ter kakovostno življenje za vse prebivalce naše regije. Z nenehnim prizadevanjem za napredek, gradimo boljši jutri za vse nas.

Ustanovitelji RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica so

Predstavitev RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica

Popolno ime: RRA SEVERNE PRIMORSKE Regijska razvojna agencija d.o.o. Nova Gorica
Kratko ime: RRA SEVERNE PRIMORSKE Nova Gorica
Naslov:  Erjavčeva ulica 2, 5000 Nova Gorica 
Matična št.: 1461974000
Davčna št.: SI 95877835
Transakcijski račun:  IBAN SI56 1910 0001 0402 722 DBS d.d.