Skoči na vsebino
Gumb išči
Zapri iskalnik
29. marec 2024

Družinska in poročna fotografija

ivana-frajman.jpg

Foto: Ob tebi. 
več na: https://www.poni-goriska.si/sl/novice/2024031915593121/druzinska-in-porocna-fotografija/

Spoznajte še eno vznemerljivo poslovno idejo, za katero stoji fotografinja Ivana Frajman
Ivana Frajman je ustvarjalka za blagovno znamko "Ob tebi". 

Ivana ni le fotografinja, temveč umetnica, ki svoje delo dojema kot priložnost za ustvarjanje čarobnih zgodb, polnih nežnosti, ljubezni in čutnosti.
S svojim edinstvenim pristopom k fotografiji, Ivana ustvarja več kot le slike. Za njo vsak posnetek predstavlja možnost, da ujame tiste nepozabne trenutke, ki bodo trajali večno. Kot perfekcionistka, si prizadeva za popolnost, a hkrati verjame v moč spontanosti in naravnih trenutkov, ki ustvarjajo resnične, čustveno napolnjene fotografije.

Kot družinska in poročna fotografinja, se Ivana posveča ustvarjanju spominov, ki bodo naročnikom polepšali življenje za vedno. Njena predanost in strast do fotografije jo vodita k temu, da vsako fotografijo ustvari s srcem, ujame dušo in ovekoveči nepozabne trenutke.

Pridružite se na potovanju skozi čarobni svet fotografije z Ivano Frajman in blagovno znamko Ob tebi.???????? #FotografinjaIvanaFrajman #ObTebi #UstvarjalnaZgodba #NepozabniSpomini RRA Severne Primorske doo Nova Gorica #PoniGoriška #spodbujanjepodjetništva