print

ED Goriška

Evropska komisija želi Evropsko unijo čimbolj približati ljudem, zato se je odločila okrepiti omrežje informacijskih pisarn, ki bodo državljanom na lokalni ravni zagotavljale informacije o EU. V državah članicah EU tako v okviru informacijske mreže Europe Direct deluje 505 informacijskih točk, v Slovenji jih je 9. 
Ena od teh je v Novi Gorici, na sedežu RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica. 

Naše storitve so brezplačne. Obiščite nas!

Kaj nudimo? 
Odgovarjamo na vprašanja o EU in zagotavljamo informacije o njenih institucijah in politikah, vključno z možnostmi financiranja. Ob določenih in kompleksnejših vprašanjih vas napotimo na ustrezen specializiran vir informacij. Pripravljamo dogodke, na katerih odpiramo zanimive evropske teme in prisluhnemo pohvalam in predlogom za izboljšanje Evropske unije. Naše police so dobro založene s publikacijami o področjih delovanja Evropske unije. Našim obiskovalcem so le-te lahko v pomoč pri vsakodnevnem življenju ali življenjskih odločitvah (npr. študij in delo v tujini). 

logotipi europe direct


Naslov:
RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica 
Trg Edvarda Kardelja 3, SI-5000 Nova Gorica

Urnik: 
PON - PET od 8.00 do 16.00 ure

Kontakt: 
Tel: +386 (0)5 330 66 85


Do odgovorov na vsa vprašanja o Evropski uniji vas loči le klic na brezplačno telefonsko številko EUROPE DIRECT 00 800 6 7 8 9 10 11. Vsak državljan lahko iz katerekoli države članice EU zastonj pokliče na omenjeno številko ter v svojem jeziku postavi in dobi odgovor na vprašanje o EU. Storitev je dostopna od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00 uro.


Uporabne povezave: