print

Vabilo na konferenco "Business Opportunities in Slovenia" - 2. do 4.11.2022, GH Union Ljubljana

Datum: 24.10.2022

Konferenca "Business Opportunities in Slovenia" - 2. do 4.11.2022, GH Union Ljubljana


Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Rokometno Zvezo Slovenije organizira športno-poslovno konferenco »Business Opportunities in Slovenia«, ki bo potekala med  2.11. in 4.11.2022 v Grand Hotelu Union, Ljubljana, Slovenija pred pričetkom  največjega ženskega športnega tekmovanje v zgodovini Republike Slovenije,  Evropskim prvenstvom za ženske v rokometu (Women's EHF EURO 2022), ki je obenem tudi največji športni dogodek v Sloveniji v letošnjem letu.
 
Udeležbo na dogodku potrdite preko registracijskega obrazca na spletni strani konference do 27.oktobra 2022 https://conference.playwithheart.eu/

Program konference _ draft program.pdf


Prestižna mednarodna športna tekmovanja so izjemen potencial za mreženje, za nove poslovne priložnosti,  za mednarodna poslovna sodelovanja ter promocijo športa in Slovenije kot turistične destinacije. 
Vzporedno se bo ob boku konference odvijal tudi razstavno - podjetniški del, ki je zasnovan kot predstavitev priložnosti za poslovna sodelovanja s Slovenijo, mreženje ter B2B med slovenskimi in tujimi podjetji.


Povezava do »B2B online matching platform« za podjetja bo objavljena v začetku naslednjega tedna na spletni strani konference https://conference.playwithheart.eu/.
 


Nazaj na arhiv