print

BREZPLAČNA SPLETNA DELAVNICA »KREATIVNO REŠEVANJE ''PROBLEMOV'' SLEHERNEGA PODJETNIKA« - 17.11.2022
DATUM:9. NOVEMBER 2022

 BREZPLAČNA SPLETNA DELAVNICA »KREATIVNO REŠEVANJE  ''PROBLEMOV''  SLEHERNEGA PODJETNIKA«


Živimo v času brez primere. Nikdar v dobi človeštva se niso dogajale take spremembe in taki premiki. Vse to pa močno vpliva na posameznega podjetnika.

Kako poskrbeti zase? Kako se lahko prenehate obremenjevati s tistim kar slišite, oziroma s tistim, kar vam govorijo drugi? Se kdaj sprašujete od kod problemi, zakaj vas vse skrbi? Zakaj večinoma razmišljate negativno? Bi radi vedeli, zakaj se na nekem področju enostavno ne premaknete, zakaj težko sprejmete odločitev in ko jo, se obtožujete, da ni pravilna (če vam ni prinesla želenega rezultata)? Bi se radi znali sprostiti v trenutku, ko doživite stres in ste v krču strahu, ki ne popušča? Bi radi spoznali svojo lastno notranjo moč, spoznali, kako se postaviti zase, kako reči NE, se izpostaviti in doseči tisto, kar je najboljše za vaše podjetje?

Če ste vsaj na eno od vprašanj odgovorili z DA, se prijavite na interaktivno delavnico, na kateri boste dobili vsa potrebna orodja in tehnike, da začnete (ali nadaljujete) z reševanjem svojega podjetniškega duha.

VSEBINA:

  • PREPRIČANJA (NLP tehnika – kolo prepričanj), MISLI;
  • ODLOČITVE (kako jih lažje sprejeti + VAJA, ki pokaže, kje se ustavi odločanje);
  • ODNOSI na delovnem mestu;
  • STRAH (5 vprašanj, kako iz strahu prestopite v radovednost; strah, kaj bodo drugi rekli; strah pred pomanjkanjem financ, časa, znanja ...);
  • DIHALNE TEHNIKE (delujoče tehnike za umiritev po stresni situaciji);

 

 

 

Komu je delavnica namenjena: podjetnikom, potencialnim podjetnikom  in ostalim zainteresiranim.

 

Kdaj: četrtek, 17. november 2022, ob 9. uri.

              

Kje: spletni portal ZOOM.

Predavateljica: Armina Džafić, mentor, predavatelj, coach – V podjetništvo je vpeta od leta 1999, pomaga podjetnikom in fizičnim osebam izboljšati njihovo samozavest, znebiti se strahu ter stresa, odpraviti negativne misli in prepričanja. Ljudem predstavi kako naj s svojimi kvalitetami in prednostmi začutijo lastno vrednost in izboljšajo svoj način življenja. Ko ne izvaja individualnih ali skupinskih coachingov, piše na blog https://www.motivacija-za.me/ in ustvarja afirmacije na YouTube.

 

Prijave: prijave zbiramo do srede, 16. 11. 2022. Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca https://forms.gle/BmQryvXcA1NwbQT66.

 

 

Dodatne informacije: Spot svetovanje Goriška, Tel.: 05/330 66 90 (Aleš Bajec)- #EM#616d67702a67676d6d6a4a797e6c237c603f617a#EM#

 

Delavnica je za udeležence brezplačna.

 

 

Prijazno vabljeni!

 

 

 

SPOT svetovanje Goriška

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropske Unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije preko Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija


Nazaj na arhiv